Home » Algemeen » #100Happydays

#100Happydays

In 100happydays bewust van je eigen geluk!

De site 100happydays kwam ik laatst per toeval tegen, maar sprak me direct erg aan. Ze willen ‘geluk’ weer zichtbaar maken en vaak zit het in de kleine dingen. We haasten ons van afspraak naar afspraak, borrel hier, sport daar, kinderen wegbrengen en ophalen, racen voor je baas.. De drukke schema’s vliegen je om je oren en we scheppen er blijkbaar graag over op ook nog.

100happydays - Dimfies

Het concept van #100happydays is simpel: Elke dag, 100 dagen lang, post je een foto van iets wat jou die dag gelukkig maakt. Maakt niet uit wat het is, dat is natuurlijk heel persoonlijk. Je kan zelf kiezen welk medium je gebruikt, Facebook, Instagram, twitter, tumblr of per email en dus ook met wie je dit deelt. Je kiest je eigen hashtag dus daarmee zijn de foto’s voor hun vindbaar. Het klinkt simpel, maar let op: 71% van de personen die de uitdaging aangingen haalden het niet, omdat ze ‘te weinig tijd hadden’. Haal je de uitdaging wel? Dan zou je je gelukkiger voelen met het leven wat je al hebt, optimistischer zijn geworden en mensen kregen meer complimentjes van anderen. Dat klinkt goed toch?

Ik ga de uitdaging aan en begin vandaag via Facebook. Zo nu en dan zal ik jullie een update geven via mijn blog..(als ik het haal haha)
Happy days, happy life!

Dymphie

100happydays - Dimfies

 

 

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top