Home » Algemeen » ‘In love’…African flower bag!

‘In love’…African flower bag!

Vrolijke kleurtjes voor een ‘African flower bag’

Een heerlijk gevoel overviel me vandaag nadat ik de laatste steek had gehaakt voor deze ‘African flower bag’. Ik ben zeer tevreden over eindresultaat en al die Afrikaanse bloemen haken maakt me vrolijk. Je kan zo’n tas zo kleurrijk maken als je zelf wenst en dat deed ik dan ook.

Tas haken - Dimfies   African flower crochet bag - Dimfies

Een paar avonden aan de haak, want er gingen een hoop Afrikaanse bloemen in deze gehaakte tas.  Verder een paar ronde tashengels van bamboe en een leuk stofje als binnenvoering als je dat wenst. De tas is overigens gehaakt met haaknaald 4,5 en uiteraard mijn favoriete Creative cotton garen van Rico. Het haakpatroon voor deze tas vind je hier.

African flower crochet bag - Dimfies

African flower crochet bag - Dimfies

Hm en nu mogen we er de deur mee uit om te gaan shoppen…Nieuw garen dan maar?

Dymphie

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top