Home » Algemeen » Aftellen naar 2015!

Aftellen naar 2015!

Terugblik en vooruit kijken.

De laatste dag van het jaar is alweer daar. Een heel jaar voorbij. Het jaar 2014 was een jaar waarin van alles is gebeurd. Pieken en dalen kwamen voorbij. Het allermooiste moment is uiteraard de geboorte van onze tweede zoon! Hierdoor zal 2014 altijd in mijn herinnering blijven. Verder kijk ik heel graag vooruit naar 2015. Wat zal 2015 ons gaan brengen en wat mogen we geven?

Oudjaar - Dimfies

Ik wil graag iedereen bedanken voor alle liefde, steun en vriendschap in 2014. Mijn lezers van mijn blog, dankjulliewel. Nog net op de valreep heb ik mijn voornemen om een shop te openen met mijn ontwerpen waar gemaakt en volgend jaar breiden we dit verder uit.

Oudjaar, een sentimentele dag, een blik terug en vooral vooruit!

Oudjaar - Dimfies

Fijne avond allemaal en laat 2015 knallen!

Dymphie

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top