Home » Algemeen » Bloemetjes Macbookhoes haken

Bloemetjes Macbookhoes haken

Een bloemetjes Macbookhoes haken voor Dimfies

Vorige week schreef ik over Afrikaanse bloemen haken en het resultaat hiervan was een bloemetjes Macbookhoes haken! Eerder gaf ik hiervoor al het haakpatroon, want je kan van alles maken met de losse Afrikaanse bloemen. Het haakpatroon voor deze hoes vind je hier.

Ik haakte mijn Macbookhoes met Aran garen van Rico en haaknaald 4,5. Er zitten veel Afrikaanse bloemen in gehaakt die vervolgens allemaal aan elkaar zijn gehaakt. Een sluiting maakte ik van twee oude houten knoopjes en haakte hiervoor nog twee lusjes van lossen.

Bloemetjes Macbookhoes haken - Dimfies

Het Aran garen van Rico is eigenlijk dik genoeg voor voldoende bescherming aan je laptop, maar je kan er altijd nog een binnenvoering in maken natuurlijk. Ik heb hiervoor niet gekozen dit keer.

Bloemetjes Macbookhoes haken - Dimfies

Eindelijk heeft mijn Macbook een mooie passende hoes en kan ik hem goed beschermd meenemen in mijn tas. Met het zonnetje op komst kan ik lekker buiten gaan bloggen dus! In het zuiden zetten veel mensen de bloemetjes buiten momenteel met Carnaval, maar met deze vrolijke hoes van Afrikaanse bloemetjes kunnen we hier ook vrolijk aan het werk in het noorden.

Wil je ook graag een vrolijke hoes op maat gemaakt of wil je zelf aan de slag met een beetje hulp? Mail me dan.

Fijne maandag!

Dymphie

 

Tags :

4 Comments

 1. Hallo, wat een geweldig mooie hoes. Is het mogelijk dat ik het patroon kan krijgen?

  Gr. Yvonne

  • Hoi Yvonne, allereerst dankjewel voor het lieve compliment! Het patroon is een eigen ontwerp en in een later stadium wil ik dit waarschijnlijk uitgeven, dus helaas is het nu nog niet openbaar..

   Groeten,
   Dymphie

 2. Hoi

  Super mooie ipadhoes.is intussen de patroon al te verkrijgen.

  Alvast bedankt

  Vera

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top