Home » Algemeen » Creatief organiseren

Creatief organiseren

Garen, lintjes, knoopjes en stofjes creatief organiseren

De tijd is aangebroken dat creatief organiseren noodzakelijk is, omdat ik inmiddels zoveel leuke (we noemen het:) ‘ingrediënten’ heb verzameld. Gelukkig kan ik dat wel op een plek allemaal bij elkaar, maar een beetje jaloezie blijft er toch wel als ik al deze leuke ‘craft rooms’ en  georganiseerde werkplekjes zie. Ik heb er een paar mooie voor jullie geselecteerd..

debeecampos.blogspot.com

hollysartcorner.blogspot.com  flickr.com:photos:hollylovesart:3513760572:

pinterest luciana marafigo bonato

Als je haakt of breit verzamel je uiteindelijk zoveel kleurtjes wol en garen dat ook hierbij creatief organiseren een must wordt. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk als je bezit over (en de ruimte hebt voor) zo’n mooie uitgebreide collectie dat je bij je zelf kan gaan winkelen voor een nieuw projectje.

Onderstaande ideeën met al die deurtjes en vakjes geven een mooi effect. Het garen georganiseerd in het wijnrek vind ik echt super origineel bedacht. Wij hebben ook een prachtig wijnrek in de woonkamer, maar ik zal mijn lieve partner geen hartverzakking bezorgen bij thuiskomst vanavond 😉 Mooie wijn verdient tenslotte ook een mooie plek.

indulgy.com

bearpandcakes01.blogspot.com rebecca burgess tuulia.blogspot.com  crochetconcupiscence.com

Als je veel lintjes en bandjes hebt worden ze nog mooier op deze authentieke klosjes van hout. Dan mogen ze ook gezien worden. Heb je niet zoveel ruimte dan is de volgende optie ook heel handig voor in de kast. Alles aan kleerhangers op rolletjes of speciale opbergers. Voor al je restjes haakgaren neem je gewoon een paar wasknijpers als klosjes en alles blijft uit de knoop.

pinterest.com:pin:573012752560596936:

pinterest.com:pin:508906826612565936:  myblessedlife.net

 

Hopelijk is jouw plekje lekker georganiseerd of heb je daar nu dan ook de inspiratie voor gekregen. Zelf ga ik mijn opbergplekje nog creatief organiseren, want met steeds weer nieuwe ideeën en crafts breiden de ingrediënten uit.

Dymphie

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top