Home » Algemeen » Haken en een kopje thee

Haken en een kopje thee

Haken met thee om te ontspannen

De laatste dagen ben ik erg druk om tijd te kunnen maken voor het haken en een kopje thee. Van alles en nog wat vraagt mijn aandacht en tijd. Ik merk dan ook dat ik mijn blog een beetje minder frequent heb kunnen aanvullen de afgelopen dagen. Het liefst wil ik wat tijd creëren voor een ontspannen momentje: Haken en een kopje thee drinken. Een mooi kopje thee met iets lekkers erbij kan mij erg blij maken en ik kan er dan ook helemaal even voor gaan zitten, in het zonnetje in onze erker. De laatste dagen schiet dit momentje erbij in en daarom hoop ik dat deze mooie exemplaren zullen inspireren om soms toch even te genieten tussendoor.

Haken en thee - Dimfies liveinternet.ru      Haken en thee - Dimfies induly.com

 

Alleen zo’n mooi kopje is al heerlijk om naar te kijken. Misschien moet ik toch maar eens vaker een kop en schotel gebruiken voor de thee. Ook onderstaande cake van “tartine and apronstrings” ziet er heerlijk uit. Erg mooi ook met die bloemetjes.

Haken en thee - Dimfies http-::www.tartineandapronstrings.com

 

Haken met zoete kleurtjes en sierlijke patronen, dat is waar ik nu aan denk. Als de drukte straks weer weg vloeit dan heb ik mijn ideeën al paraat. Nu nog wat mooie nieuwe kleuren garen bestellen om alvast in de stemming te komen.

Haken en thee - Dimfies

 

Nog leuk nieuws: binnenkort doe ik mee met “samenspinsels” en tellen we samen af naar valentijnsdag! Ik ben al bezig met de voorbereiding om een leuk zelfmaak idee te ontwerpen voor jullie.

Nu eerst: een kopje thee!

Dymphie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top