Home » Algemeen » Haken, steigerhout en cadeaus

Haken, steigerhout en cadeaus

Haken, steigerhout en cadeaus

Een vriendin vroeg me of ik voor haar pasgeboren neefje een geboortekaartje op hout wilde maken. Natuurlijk wilde ik dat. Na wat gepuzzel en overleg voor het ontwerp zijn we tot een mooie combinatie gekomen. Dit keer heb ik niet alleen de voorkant van het geboortekaartje gebruikt, maar ook hetzelfde design van de naam aan de binnenkant. Met letters van rood vilt heb ik zijn naam op het steigerhout toegevoegd en dat maakt het helemaal af. Welkom Raaf.

Geboortekaartje op hout - Dimfies

Ook haakte ik deze week nog voor een lief persoon twee paar schattige baby booties. Er wordt een tweeling verwacht en daarom haakte ik twee paar zachte witte slofjes. Hopelijk passen ze straks mooi aan de kleine voetjes.

Gehaakte baby booties - Dimfies

Gehaakte baby booties - Dimfies

Verder ben ik in gedachten alweer bezig met een nieuw project. Ik wil daarvoor sunburst granny’s haken, maar ben nog niet helemaal uit over de kleuren en welk design ik als eerste ga maken. Keuzes maken.. Hebben jullie dat ook? Zoveel ideeën in je hoofd dat je eigenlijk de hele dag door zou willen haken en ontwerpen, zodat je al die ideeën eens kan uitwerken? Ik probeer altijd eerst het ene project af te maken voordat ik het volgende start, maar mijn vingers worden onrustig. “Sunbursts…”

Wil je ook graag zo’n geboortekaartje op hout? Stuur me even een berichtje en dan ga ik aan de slag voor je.

Fijne dag!

Dymphie

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top