Home » Algemeen » Handschoenen en een hoofdband haken

Handschoenen en een hoofdband haken

Handschoenen en een hoofdband haken voor de herfst

Lekker warme handschoenen en een hoofdband haken voor de aankomende koude dagen. Ineens was het voorbij met de warme dagen en konden de handschoenen weer uit de kast gehaald worden.

Speciaal voor mijn nichtje van zes haakte ik dit warme setje. Kinderen spelen vaak buiten en dan zijn vingerloze handschoenen wel fijn. Dan kan je toch nog wat vastpakken of goed klimmen. Ik haakte er meteen een bijpassende hippe hoofdband voor warme oren en voorhoofdjes bij.

Handschoenen en hoofdband haken - Dimfies

Ik heb het gehaakt met wat dikker haakgaren van acryl voor haaknaald 5 of 6. Het haakpatroon is alleen deze week (dus tm 30 oktober 2015) bij mij (per mail) gratis verkrijgbaar, daarna kan je het altijd vinden in mijn shop.

Handschoenen haakpatroon - Dimfies    Hoofdband haakpatroon - Dimfies

Zelf houd ik niet zo van de koude en winter, maar als je er dan toch door moet, dan wel met leuke accessoires toch? De herfst brengt ons gelukkig ook weer mooie plaatjes in het bos. Een lekkere herfstwandeling doet dan ook goed.

Herfstwandeling - Dimfies  Herfstwandeling - Dimfies

Haakse allemaal en een fijn weekend!

Dymphie

 

 

Tags :

4 Comments

  1. Hallo

    Zou ik het haakpatroon van de handschoenen en band mogen ontvangen. Het is supermooi

    Alvast bedankt

  2. Ik zou heel graag het haakpatroon willen ontvangen.

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top