Home » Algemeen » Happy New -Yarn- Year

Happy New -Yarn- Year

Happy New -Yarn- Year

Happy New -Yarn- Year! Bijna een jaar geleden schreef ik mijn laatste blog. Een bewogen jaar ging voorbij. Een nieuw huis, andere woonplaats, nieuwe school en plek voor de jongens, een nieuwe supermarkt en dagelijkse routine zijn een feit. Van alles om me heen kan veranderen en ik blijf happy met dezelfde dingen. Heel fijn is dat. Ik las vandaag een mooie bijpassende zin in de Flow: ‘Thuis, dat zit in jezelf, dat draag je altijd met je mee”. Inmiddels is mijn quote verzameling groot genoeg om er eens wat mee te gaan doen, maar dat is voor later.

Een ander huis heeft een groot voordeel: alles mag opnieuw bedacht worden, ingericht en bij elkaar gezocht. (Ok, de oude troep kwam ook voorbij..) Nieuwe kleuren op de muren, meubels in een andere combinatie en dat gaf mij ook nieuwe haakinspiratie voor wat extra kleur. Ik ben heel blij met ‘Early dew van Flexa op de muur. Verder heb ik van Painting the Past ‘Sage’ in huis en ‘Swedish Blue’ voor de kids gekozen. De keuze tussen alle kleuren van Painting the Past was best moeilijk nog, want ze hebben veel moois. Ik ben voor een kleur per kamer gegaan, gecombineerd met rustig wit.

Er zijn nog twee projecten in huis te gaan. ‘De trap’ wordt ‘Old White’ (of dat wordt het straks vanzelf..!) en onze kleinste man krijgt nog een grote jongens kamer.

Happy new -yarn- year

Afgelopen jaar hebben jullie wel het een en ander kunnen volgen via social media, want ik zat gelukkig niet helemaal stil. Ik zette o.a. geboortekaartjes en andere herinneringen op steigerhout, een mini mochila haken om uit te proberen en kleurrijke granny’s konden niet ontbreken. Mijn zus inspireerde me met handlettering (dat wordt oefenen) en nieuwe haakpatronen zijn onderweg..

Geniet van het nieuwe jaar met 365 haakdagen te gaan!

warme groet,

Dymphie

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top