Home » Algemeen » Januari..

Januari..

Een volle maand januari ging voorbij.

Zonder blogbericht.. Een drukke maand achter de rug met van alles en nog wat. Dat alles en nog wat hield me zo bezig dat er zelfs hier geen update meer voorbij kwam.

Uiteraard startte ik ook weer een nieuw haakproject. Dit keer kwam eerst het garen in huis om vervolgens niet te kunnen kiezen wat ik ermee zou gaan haken. Last van het ‘teveel-ideeën-syndroom’! Ik gebruik afwisselend de ‘star stitch’ en vasten..een erg mooie haaksteek vind ik zelf. Ik houd nog even spannend wat het gaat worden, maar het wordt in ieder geval ‘zoet’!

Star Stitch haken - Dimfies

Ik haakte deze maand vooral op bestelling. Bijvoorbeeld een schattig baby berenmutsje voor een babyshower.. Het haakpatroon vind je overigens “hier”

Berenmuts haken - Dimfies

Nogmaals haakte ik mijn streepjes vestje, maar dan voor een ‘inmiddels wel geboren, maar toen nog niet’ baby. Ik haakte hem in maatje 62 en het haakpatroon kan je vinden in mijn shop. Wil je nog een aanpassing van de maat, mail me dan even. Hopelijk heeft deze kleine het inmiddels lekker warm in dit schattige vestje.

Babyvestje haken - Dimfies

Daarnaast start ik een nieuwe opdracht volgende maand, oftewel morgen, wat voor deze mooie felle roosjes zorgde. Deze koraalkleur brengt me ook op een heel ander idee! Een project dat ik nog heb liggen met Soft fun denim van scheepjeswol

Flowers - Dimfies

Op naar februari.. Fijne zondag allemaal!

Dymphie

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top