Home » Algemeen » Kraaltjes..

Kraaltjes..

IMG_4927Het is alweer even geleden dat ik wat heb laten zien waar ik mee bezig ben. Op de achtergrond heb ik veel nieuwe projectjes lopen en bruis ik van de nieuwe ideeën. Tijd tekort dus..

IMG_4924Allereerst heb ik in het vorige bericht over Madrid verteld het e.e.a. te hebben ingekocht om nieuwe creaties te maken. Ik heb een uitstapje gemaakt naar de sieraden en deze kleurige armbandjes gemaakt van houten kralen en een hartjesknoop. Je kan ze samen of los van elkaar dragen.  Ik draag hem met veel plezier en denk dan altijd even terug aan het gezellige Madrid.

IMG_4925Daarnaast heb ik mijn spontane haakwerk bij Madrid Knits afgerond tot een klein portemonneetje. Heel handig als je niet alles mee wil nemen of weinig ruimte hebt. Het haakkatoen en IMG_4926hartenknoopje komen ook uit Madrid en het is gehaakt met naald 4.

 

 

 

Regelmatig volg ik ook andere blogs over haken en creatieve ideetjes en dit keer kwam ik een olifantje genaamd ‘Padma’ tegen van dawntoussiantVaak vind ik het leuker om zelf patronen te maken en volgens eigen inzicht te haken, maar deze vond ik erg schattig! Op deze site vind je het patroon in vier delen.

Ik houd jullie op de hoogte als het gelukt is 🙂

Dymphie

 

 

 

 

 

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top