Home » Algemeen » Nieuwe macbook cover

Nieuwe macbook cover

Een sunburst macbook cover

Een nieuwe macbook cover gehaakt met sunburst flowers. Steeds had ik sunburst flowers in mijn hoofd om te haken. Het haakt zo lekker weg, die bloemen, en voor je het weet heb je een hele stapel! Ik haakte er uiteindelijk vierkanten van zodat ik er precies een macbook cover van kon haken. De lichte en frisse kleuren zijn misschien meer passend in de lente, maar perfect als je van zachte kleuren houdt en voor deze gehaakte laptophoes.

Macbook cover haken - Dimfies

Ik haakte de macbook cover met Drops Paris garen en haaknaald 4,5. Een haaknaald 5 was misschien net iets beter geweest, omdat ik het Drops Paris garen wat snel ‘splijt’, maar voor wat betreft de grootte is het wel beter om een 4 of 4,5 naald te gebruiken.

Macbook cover haken - Dimfies

Ik maakte de gehaakte macbook cover af met een houten knoopje en lintje als sluiting. De laptophoes is ongeveer 35 cm x 25 cm x2 cm. Zelf heb ik een een macbook van 13″inch en deze hoes is net iets ruimer, dus ook geschikt voor grotere of andere modellen laptops.

Laptophoes haken - Dimfies

Wil je zelf zo’n vrolijke sunburst flower cover hebben? Hij is nu al te vinden in mijn shop en het haakpatroon volgt snel.

Dymphie

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top