Home » Algemeen » Ontwerpen op maat

Ontwerpen op maat

Unieke projecten ontwerpen op maat

Soms word ik gevraagd om iets speciaal te ontwerpen op maat. Een hoesje voor een telefoon, tablet, laptop of een hele eigenzinnige tas. Een tijd terug kwam ik een leuke onderneemster tegen die ook net voor zichzelf is begonnen met Kleureka, dus van het een kwam het ander. Ze geeft onder andere kleur- en stijladvies en daarbij hoort een uitgebreide kleurenwaaier in jouw eigen kleurtype. Uiteraard mag deze kleurenwaaier in een uniek gehaakt hoesje bewaard worden, zodat je hem altijd beschermd bij je hebt. Ik ben aan de slag gegaan en heb o.a. twee hoesjes gehaakt in deze zachte zomerkleurtjes.

Hoesjes ontwerpen op maat - Dimfies

Inmiddels heb ik een beetje geleerd dat de kleuren die je draagt je hele uitstraling positief kan beïnvloeden en dus ook hoe je je voelt. Voor een persoonlijk advies in kleur en stijl kan je dus terecht bij Kleureka. Erg leuk!

Gehaakte hoesjes - Dimfies

Iets wat ik heel lang wilde was een eigen knoopje van hout. Gelukkig heb ik deze wens op maat kunnen Logo knopen - Dimfieslaten
maken en ben ik erg blij met het resultaat. Een eigen stempel, een eigen naamknoopje en een eigen label 🙂

 

 

 

 

Een lieve meid had een leuke wens, namelijk een uniek handtasje van panters of tijgers (of toch panters?). Ik heb een mooie panterstof uitgezocht die echt zacht en harig aanvoelt. Heerlijk speels! Het is een klein handtasje geworden met zowel van buiten als van binnen een panterprint. Het lange tashengsel heb ik gehaakt. Het tasje is met veel dankbaarheid ontvangen en zo’n lieve reactie is onbetaalbaar :). Nu kan ze al haar spulletjes makkelijk meenemen.

Panter tasje - Dimfies     Panter tasje - Dimfies

Inmiddels ben ik alweer met een nieuw project bezig. Een zomerjasje haken voor de kleine man en het haakpatroon zal ook in mijn shop verkrijgbaar zijn, maar dat wordt vervolgd..

Zoek je zelf een bijzonder ontwerp of uniek cadeau? Ik denk graag met je mee als je een berichtje achterlaat. 🙂

Fijne week allemaal!

Dymphie

 

 

 

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top