Home » Algemeen » Summertime

Summertime

Haken en (veel) meer!

Summertime, haken, werken, vakantie, dagjes strand, genoeg leuks te doen. De halve zomertijd gaat inmiddels al op aan een groot haakproject en hierdoor is wat rustig met bloggen. Steeds een paar toeren haken en weer door naar iets anders. Grote haakprojecten, ontzettend fijn om te zien (als ze af zijn haha).

Crochet projects - Dimfies

Summertime = stilzitten? Nee dat zeker niet. Ik word soms zomaar wakker met ontwerpen in mijn hoofd en visoenen hoe het eruit zou moeten zien. Dan begint het echt te kriebelen en moet ik wat ermee doen! Gelukkig nam ik vandaag de tijd om mijn idee├źn wat verder uit te werken en nieuwe te ontwerpen. Een leuke bijkomstigheid is dat ik garen ‘mag’ uitkiezen, maar welke kleuren?? Gaan we voor fris, fel of veilig?

Drops belle - DimfiesDrops belle - Dimfies Drops belle - Dimfies

Ik wil wel eigen voorraad thuis, een inloopkast waar de kleuren van garens uitspatten als je hem open doet :D. Ben wel erg benieuwd naar dit Drops ‘Belle’ garen. Het is een combinatie van katoen, viscose en linnen, dus een hoog draagcomfort en wat glans. De structuur past precies bij mijn ontwerp dat ik in mijn hoofd heb.

Voorlopig nog: Happy summertime & happy crochet time!

Dymphie

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top