Home » Algemeen » Tas van Zpagetti

Tas van Zpagetti

Een tas van Zpagetti haken

Zpagetti is het dikke textielgaren van het merk Hoooked. Ik had zomaar twee witte bollen uitgekozen en wist op dat moment nog niet eens wat ik ermee zou gaan doen. Ik vond de textuur lekker grof en zacht, want het is eigenlijk restmateriaal van een soepel t-shirt stofje.
Bij het gebrek aan een leuke tas, waar net iets meer in kan dan een kleine handtas, gaf dat mij de aanzet om maar meteen een hele nieuwe tas van Zpagetti zelf te gaan haken. Dat was best een uitdaging, zonder patroon en uit het hoofd. Ik had bedacht dat als ik een grote lap zou haken en deze als een soort envelopje dubbel zou vouwen er wel een tas uit zou komen, maar gaandeweg bedacht ik dit leuke ronde exemplaar! Deze tas bestaat uit een grote rechtehoekige lap gehaakt met vaste steken en daarnaast twee cirkels voor de zijkanten. Vervolgens haakte ik de hele tas in elkaar en zette er nog een geruite binnenvoering met een rits in. De tashengsels kan je zo kopen gelukkig en deze heb ik er al laatste op gehaakt met een paar vaste steken. Om het af te maken (en uiteraard omdat ik van hartjes houd) heb ik nog een kleine hartjeshanger voor aan de tas gehaakt. Wat vinden jullie ervan?

tas van Zpagetti- Dimfies

tas van Zpagetti - Dimfies

De tas is dus voor eigen gebruik en ik ben er erg blij mee. Er kunnen net wat meer spulletjes in dan in een handtasje en daar worden we blij van als vrouw, toch? 😉

Dymphie

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top