Home » Algemeen » Happy Valentine

Happy Valentine

Wie ga jij vandaag verrassen voor Valentijn?

Je grote liefde of meest dierbare persoon, met valentijnsdag kunnen we nog eens extra benadrukken wat ze voor ons betekenen. Zelf heb ik al een aantal blogberichten over Valentijn geschreven en stond ook in de adventkalender van Samenspinsels. Daarnaast ben ik zoveel leuke zelfmaakideeen en mooie plaatjes tegengekomen dat ik deze graag met jullie wil delen vandaag.

love rebekah ernat pinterest love morning-dove.tumblr.com

Als de liefde door de maag gaat… Kan je heerlijk zoete koekjes en cupcakes bakken of gezonde hartjes meloentjes serveren.
De eerste koekjes vond ik op de nederlandse site ‘like and love’. Erg mooi gedaan! De cupcakes zijn naar recept van Dr. Oetker en de meloentjes komen van feeling.be. Om op te eten, vind je niet?

likeandlove.nl koekjes  oetker.nl cupcake valentijn  valentijn meloen feeling.be

Zelf een valentijnskaartje maken..
Op ‘Juxtapost’ vond ik de eerste valentijnskaart met de handafdrukken. Dit is ook een leuk en makkelijk idee voor kinderen om uit te voeren overigens. De tweede kaart is geborduurd door ‘poindextr.wordpress.com’ en de derde vond ik bij ‘onze suus’ op Pinterest.

 

juxtapost.com valentijn kaart handen   love kaart poindextr.wordpress.com:   love you kaart onze suus pinterest

Een cadeautje zelf maken..

Deze leuke harten sleutelhangers zijn gehaakt en mooi gemaakt. Ik vond ze bij ‘Sandra vd Groep’ op Pinterest. Een bosje rozen van vilt is ook er leuk gedaan.  Deze vond ik ook weer bij ‘onze suus’ op pinterest. Op de laatste foto’s vind je een hanger van verschillend gekleurde takjes. Ik vond het bij ‘Linda Krombout’ op Pinterest. De laatste foto, het gehaakte 3D hartje kwam in mijn vorige post ook aan bod. Daar leer hoe je een 3D hartje kan leren haken overigens.

sandra vd groep pinterest hartjes sleutelhanger   onze suus valentijn vilt boeket

love hart takje linda krombout pinterest    hartje 3Dkopie

 

Laat het een liefdevolle dag zijn vandaag en misschien wel vol verrassingen!

Fijne valentijnsdag allemaal.

Dymphie

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top