Home » Mama » Weekend MaMa-drid

Weekend MaMa-drid

Afgelopen weekend heb ik een heerlijke tijd in Madrid gehad. Dit was een moederdagcadeau van mijn lieve mannen onder het mom van “tijd voor mama zelf”.
Ik heb er ontzettend veel gelopen, gezien en uiteraard Spaans gesproken. Het is een geweldige stad met een hele fijne sfeer. Er is altijd wel iets wat je leuk vindt om te doen. Zelf heb ik o.a. musea bezocht, de Botanische tuin, de Cathedral Parroquia San Jeronimo El Real, een boekje gelezen in het Retiro park, heerlijk gegeten, een beetje gehaakt en lekker gewinkeld rondom Plaza del Sol.

Madrid El jardin Botanica 2   Madrid Parroquia San Jeronimo El Real 1   Madrid Plaza Mayor en la noche 2
In de buurt van het voetbalstadion “Estadio Santiago Bernabéu” heb ik een van de leukste haak-ervaringen ooit opgedaan. Ik ging wat drinken bij Starbucks en zag een grote groep breiende en hakende dames en heer (!) zitten. Het zag er erg gezellig uit en heb de groep aangesproken dat ik het zo ontzettend leuk vond om te zien dat zij dit samen doen. Nadat ik vertelde dat ik ook graag ‘haak’, werd ik direct uitgenodigd in de groep “Madrid knits”. Uiteraard heb ik niet alleen gehaakt, maar ook lekker spaans kunnen spreken. Het was erg gezellig!

Madrid Hacer ganchillo bij Mamaknits.com 2

In Madrid heb ik veel inspiratie opgedaan voor mijn creaties en ook wat spulletjes ingekocht, maar hierover lezen jullie later meer.. Eenmaal thuis was ik wel weer erg blij mijn mannen te zien. Dit was echt een onvergetelijk moederdagcadeau! 🙂

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top