Home » Algemeen » Haakpatronen en ontspannen

Haakpatronen en ontspannen

Ontspannen, lezen en nieuwe haakpatronen

Soms is mijn zondag een drukke dag, een gezellige dag, een dag voor nieuwe haakpatronen of een lekkere rustige dag. Vandaag hebben we eerst heerlijk in het bos gewandeld en pannenkoeken gegeten met zoonlief. Meteen wat stokken in het bos gezocht voor een mooie lampion voor Sint Maarten, maar daarover morgen meer..

happinez haakpatronen - Dimfies    Haakpatronen- Dimfies    Haakpatronen en kaarsjes - Dimfies

Ik vind het heerlijk om mezelf bij regenachtig weer op de bank te nestelen bij kaarslicht met wat boekjes, haakwerkjes of gewoon met mijn gedachten. Vandaag hebben we lekker wat gelezen in de Flow en Happinez en daarnaast zomaar nieuwe haakpatronen bedacht! Wat betreft dat laatste..weet niet of jullie het herkennen? Ik kan soms midden in de nacht of op het randje van in slaap vallen de mooiste ideeën bedenken. Soms vlieg ik overeind om een nieuw creatief idee of haakpatronen op te schrijven, omdat ik s’nachts altijd bang ben dat ik het de volgende ochtend weer vergeten ben. De slaap kan dus bij mij heel inspirerend zijn 😀

Fijne zondag allemaal.

Dymphie

 

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top