Home » Haken » Baby slofjes haken

Baby slofjes haken

Kleine slofjes haken

Heerlijk we kunnen weer leuke kleine babyspulletjes en slofjes haken. Zelf moeten we nog even wachten of het roze of weer blauw gaat worden, maar ik ben alvast begonnen aan een nieuwe collectie slofjes haken! Je kan in allerlei kleuren, modellen en formaten slofjes haken uiteraard. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ik heb het onderstaande gehaakte slofjes model zelf ontworpen en eigenlijk de eerste keer zo uit het hoofd gehaakt. Als je begint met slofjes haken kijk je eerst naar de maat van de voetjes en pas daar de grootte en breedte van de zool op aan.

De roze en rode slofjes zijn in een heel klein formaat gehaakt, want zo ontwerp ik namelijk altijd mijn nieuwe modelletjes van slofjes. Heel misschien passen ze nog wel bij een pasgeboren baby. De slofjes zijn lekker warm en ik heb er een hoog model van gemaakt, zodat de slofjes goed aansluiten. De slofjes kan je sluiten met een lintje, zodat ze beter aan de kleine voetjes blijven zitten. We weten immers allemaal wel dat zodra de kleintjes hun voeten hebben ontdekt dat dan de slofjes en sokken lekker vaak zelf uitgetrokken worden. 😉 De rode slofjes zijn afgewerkt met een Hollands tintje, de Nederlandse vlag. De roze slofjes hebben een speels lintje met stippeltjes erop. De bruine gehaakte slofjes zijn een beetje geïnspireerd op de Uggs laarzen met de knoopje. Bij deze slofjes heb ik een knoopje en ook een lintje erop gezet. Alle slofjes zijn erg zacht en lekker warm voor de winter.

 

rode slofjes haken - Dimfies           roze slofjes haken - Dimfies           bruine slofjes haken - Dimfies

 

rode slofjes haken achterkant - Dimfies           roze slofjes haken achterkant - Dimfies           bruine slofjes haken - Dimfies

 

De kleinste voetjes zullen deze winter mooi en lekker verwarmd worden met de slofjes van Dimfies! Als je het leuk vindt om ook een paar vrolijke en warme Dimfies slofjes te hebben, neem dan contact met op. Je kan altijd je wensen aangeven met betrekking tot de kleur, maat en afwerking.

Dymphie

Tags :

2 Comments

  1. Die zijn echt schattig!

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top