Home » Algemeen » Bijzondere merkbeleving

Bijzondere merkbeleving

Een tijdje geleden ben ik een weekend in Madrid geweest en ik herinner me ineens een heel bijzonder winkeltje met een sterke merkbeleving. Het merk is “Tierra”, siempre una flor..

Ik liep langs deze winkel in Madrid en eigenlijk direct weer achteruit terug. Al die mooie kleuren, bloemen en kralen trekken mij namelijk meteen naar binnen! Direct bij binnenkomst maak je kennis met een andere, maar zeer leuke (en effectieve) benadering van het merk ‘Tierra’. Hun slogan ‘ Siempre una flor’ (Letterlijk: ‘altijd een bloem’) krijg je direct als cadeautje in je handen gedrukt. Het interieur van hout en de latinmuziek geven een heerlijke sfeer. Ze geven je een rondleiding door de winkel en vertellen superenthousiast over hun merk en hun producten. Waar de kralen en materialen vandaan komen, hoe het  met de hand is gemaakt en ze laten je ook direct de mogelijkheden zien hoe je een sieraad allemaal zou kunnen dragen. De meeste sieraden bieden namelijk meerdere mogelijkheden om het te dragen en dat maakt het zo leuk! Ik heb zelf een hele lange ketting gekocht, van een organische draad van leder en fuchsia roze steentjes. Zo’n ketting kan je op wel minstens 5 manieren om je nek draperen en nog eens als riem om je middel. De prijs is ook leuk. Het zijn uiteraard handgemaakte producten, waarbij een persoon bijvoorbeeld een paar uur aan jouw ketting heeft gewerkt. Niet iedereen beseft dat misschien altijd en denkt te snel dat iets ‘duur’ is. Daarnaast gebruiken ze eerlijke producten en grondstoffen.
Nadat ik de hele winkel in me heb opgenomen en eindelijk een keuze kon maken tussen al dat moois, mocht ik ook nog aan een soort ‘rad van fortuin’ draaien voor een extra cadeautje. Ik won een leuk gehaakt haarspeldje 🙂

Tierra verkoopt diverse kettingen en armbanden van steentjes in de mooiste felle kleuren. Daarnaast bloemen van leder als haarspeld, broche of als extra clip aan een ketting.

Tierra 3 - Dimfies

 

Tierra 1 - Dimfies                      Tierra 2 - Dimfies                  tierra 3 - Dimfies

 

 

Tierra 5 - Dimfies                         Tierra 6 - Dimfies                     Tierra 4 - Dimfies

 

Dymphie

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top