Home » Algemeen » Een oude verdwaalde vriend

Een oude verdwaalde vriend

Vandaag kwam ik Sackboy tegen verdwaald in de tuin. Hij lacht en is altijd in voor een spelletje. Ik heb hem de weg gewezen naar zijn Little Big Planet πŸ˜‰

Sackboy haken - Dimfies

Ik haak soms hele diverse dingen en het idee om deze Sackboy te haken kwam door het spelen van het spel Little Big Planet vorig jaar. Ik vond het zo’n lief poppetje! Amigurumi haken (het haken van dit soort kleine beestjes) Β is toch heel wat anders dan de haakpatronen die ik zelf ontwerp, dus ik ging op zoek naar een bestaand Sackboy haakpatroon. Deze vond ik hier.

Sackboy haken 2 - Dimfies

 

Dymphie

 

Tags :

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top