Home » Algemeen » RaRaRa Wat haak ik?

RaRaRa Wat haak ik?

RaRaRa: Wat haak en maak ik?

In oktober heb ik ook dit haak spel met jullie gespeeld en jullie mogen weer raden wat ik haak. Ik laat elke dag een nieuwe foto zien met de vordering van mijn project en krijgen jullie een aanwijzing. Graag maak en haak ik producten voor anderen. Ik maak graag mensen blij met een origineel en persoonlijk cadeau en daarom wil ik jullie ook iets geven. De winnaar van deze quiz zal namelijk een persoonlijk gemaakt cadeautje ontvangen. Als eerste zal ik foto’s maken van welke items ik zal gebruiken om het project te kunnen maken en haken. Jullie kunnen zo vaak raden en dus meedoen als jullie willen. Het eerste juiste antwoord telt en wint.

RaRaRa Wat haak ik - Dimfies

Ik zal iets gaan haken met haaknaald nr. 3 en lichtroze katoengaren. Verder gebruik ik een zoet gekleurde roze rits en een roze lint van ongeveer 2 meter lang.

RaRaRa Wat haak ik - Dimfies

 

De echte winnaar zal als eerste raden wat voor product het is en wat het uitbeeld. De winnaar zal de combinatie van deze twee antwoorden goed moeten raden en als eerste doorgeven via de facebookpagina Dimfies of hieronder als reactie op deze post. Voor de winnaar maak ik een persoonlijk telefoonhoesje geheel naar eigen wens. Je kan de gewenste kleuren doorgeven en eventueel een naam erop laten zetten of iets anders wat jij leuk vindt.

RaRaRa Wat haak ik - Dimfies

Aanwijzing 2: Ik heb inmiddels wat gehaakt en een nieuwe aanwijzing: “Feestelijk”!

RaRaRa Wat haak ik - Dimfies

Aanwijzing 3: Ik heb weer een deel erbij gehaakt en een nieuwe aanwijzing die jullie hopelijk verder brengt: “Zoet” !

RaRaRa Wat haak ik - Dimfies
Aanwijzing 4: Het product is helemaal af! Via de facebookpagina hebben jullie al geraden dat het om een avondtasje gaat. Nu hoor ik graag nog waar het tasje op lijkt… Weten jullie het? Een nieuwe foto en aanwijzing voor jullie: “Feestelijk”  en ” Zoet” en “Oorspronkelijk Frans”.

RaRaRa Wat haak ik - Dimfies

RaRaRa Wat haak ik - Dimfies      RaRaRa Wat haak ik - Dimfies

RaRaRa wat maak en haak ik deze keer? Weet jij het al?

Inmiddels is het goede antwoord geraden! Het is een avondtasje in de vorm van een Macaron.

Dymphie

Tags :

4 Comments

  1. Kerstkransje?

  2. Is het een kerstbal?

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top