Home » Algemeen » RaRaRa wat wordt het? – De ontknoping!

RaRaRa wat wordt het? – De ontknoping!

Het lijkt me leuk om jullie ook te verwennen met een ontwerp van Dimfies. Deze “RaRaRa wat wordt het?” is een quiz waarbij iedereen mag raden wat ik ga maken. Jullie krijgen steeds weer een nieuwe aanwijzing door middel  van een foto. Op deze foto zien jullie dan het steeds verder vorderende product. Bij deze eerste “RaRaRa” wil ik graag twee dingen van jullie weten: ‘wat’ voor soort product het wordt en op basis van welk design/merk/ontwerp is dit ontworpen? Ik ben benieuwd! Degene die het als eerste helemaal goed heeft, wint dit product! Je kan reageren onderaan dit bericht of via de facebookpagina.

De eerste aanwijzing:
Het zijn de kleuren wit, beige, rood en navy blauw.

 

RaRaRa no1.1 - Dimfies

 

De tweede aanwijzing:
Er is een klein stukje gehaakt en voorlopig haak ik nog met deze kleur door. Het is nu ongeveer 5,8cm breed. Weten jullie het al??

IMG_4983
De derde aanwijzing:
Ik heb weer een stukje verder gehaakt en nu alle kleuren ook gebruikt. Ik ga nu weer verder met beige… Ik ben benieuwd of jullie al weten wat het wordt en zelfs misschien ook naar welk merk/design/ontwerp?

RaRaRa nr 3 - Dimfies

De ontknoping:
JA! Mark heeft het als eerste  helemaal goed geraden: Een telefoonhoesje en naar het ontwerp van een oude PTT postzak. Daarnaast was Angelina ook erg snel met antwoord dat het een telefoonhoesje zou worden. Jullie worden daarom beide verrast met een exemplaar!

Postzak telefoonhoes - Dimfies
Dankjewel allemaal!

Dymphie

 

 

 

Tags :

7 Comments

  1. Sjaal, sokken, dekentje, ? 🙂

  2. Handschoenen of wanten?

  3. Ik vind het onwijs leuk! Dankjewel!! Mark

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll To Top